Eddie Stoilow se na nové desce obrací k bohu, pomáhá jim David Koller a Xindl X

Vydáno 14.03.2011 | autor: redakce

Eddie Stoilow přivítají jaro novým albem. Vyjde 21. března a slibuje nový zvuk. Křest proběhne 4. května za přítomnosti Boba Klepla a Pavla Cejnara.

Eddie Stoilow se na nové desce obrací k bohu, pomáhá jim David Koller a Xindl X Eddie Stoilow se na nové desce obrací k bohu, pomáhá jim David Koller a Xindl X

eddie stoilow_201011Eddie Stoilow + Xindl X? Oh My God!Oh My God!, jak zní název novinky, vyjde stejně jako debut u Championship Records. Rádia již hrají první singl Frozen. Na desce hostují David Koller a Xindl X.

CD bude pokřtěno 4. května v pražském Paláci Akropolis za přítomnosti kmotra kapely Pavla Cejnara, nebude chybět ani guru Bob Klepl.

Proč byste si měli Oh My God! pořídit, vysvětluje David Šmídt: "Z mnoha pohledů je to pro nás deska opravdu unikátní a výjimečná, ale její jedinečnost musí potvrdit posluchači a hlavně naši fanoušci, kterým jsme chtěli udělat radost. Radost z toho, co tady v současné době chybí, alespoň pro z našeho pohledu! Je to vlastně pokus o vyplnění prostoru."

Eddie Stoilow budou k vidění také v televizi, na Velikonoční pondělí vystoupí na ČT1, kde podpoří "Kuře" a jeho nadaci Pomozte dětem.

Tracklist:
1. Here We Go
2. Frozen
3. Hard Day
4. Caroline
5. Oh My Gosh!
6. Old Man´s Bow
7. Today / Tomorrow
8. Elita featuring Xindl X
9. March Song
10. Goodbye featuring David Koller
11. Rock'n'Roll Music

Bonus:

12. Floating
13. Snooze


zdroj: Turner, mp

zavřít