Blink-182 uspořádali aukci, výtěžek půjde na pomoc Japonsku

Vydáno 15.03.2011 | autor: redakce

Mark Hoppus, zpěvák a kytarista pop-punkového tria Blink-182, dal do internetové aukce několik suvenýrů. Vybrané peníze chce poslat obětem tsunami v Japonsku.

Blink-182 uspořádali aukci, výtěžek půjde na pomoc Japonsku Blink-182 uspořádali aukci, výtěžek půjde na pomoc Japonsku

blinkMark Hoppus, Tom DeLonge a Travis BarkerNa eBay se ocitl například originální rukopis textu ke skladbě Rock Show. V současnosti se jeho cena pohybuje okolo 21 000 dolarů, svoji nabídku učinilo přes 80 uživatelů.

Další raritou je oranžové triko, které Mark nosil ve slavném videoklipu ke skladbě Dammit. Jeho aukční cena dosáhla 2300 dolarů.

Získané finance hodlá Hoppus věnovat americké pobočce Červeného kříže, která poskytuje pomoc zdevastovanému Japonsku a jeho obyvatelům.

Mark Hoppus vyjádřil okamžitě po přírodní katastrofě na svém Twitteru velkou lítost."Jsem z toho, co se děje v Japonsku, hrozně smutnej. Prohrabu se v koši a najdu nějaké staré předměty od Blink-182 a uspořádám aukci pro Červený kříž."

Devětatřicetiletý muzikant, který včera (15. března) oslavil narozeniny, poděkoval eBay za jejich pomoc.

Blink-182 se v současnosti připravují na letní turné, během kterého by rádi hráli již nové skladby. Kapela se představí 23. června jako hlavní hvězda Prague City Festival na holešovickém Výstavišti. V České republice zahraje vůbec poprvé.


mp



blinktop
zavřít