V dokumentu o Hole zpívají Kurt Cobain a Courtney Love dosud nevydanou skladbu

Vydáno 20.03.2011 | autor: redakce

Nový dokumentární film zachycující osudy Patty Schemel, bývalé bubenice Hole, obsahuje zatím nikdy nezveřejněné záběry Kurta a Courtney. Zpívají nevydanou skladbu, kterou společně napsali.

V dokumentu o Hole zpívají Kurt Cobain a Courtney Love dosud nevydanou skladbu V dokumentu o Hole zpívají Kurt Cobain a Courtney Love dosud nevydanou skladbu

kurt_cobainKurt Cobain měl všech pět pohromadě Snímek s názvem Hit So Hard si odbyl světovou premiéru na festivalu South By Southwest v americkém Austinu. Dokument se věnuje drogové závislosti bubenice Patty Schemel a okolnostem vedoucím ke smrti Kurta Cobaina a kytaristky Hole Kristen Pfaff.

Již dříve bylo oznámeno, že se na premiéře v New Yorku (28. 3.) objeví po třinácti letech všechny zakládající členky kapely.

Ve filmu například zazní z úst Courtney Love, že Kurt s Hole rád trávil volný čas, protože nenáviděl Nirvanu, svoji kapelu.

Dokument je zajímavý i tím, že v jedné ze scén zpívají Kurt Cobain a Courtney Love píseň Stinking of You, kterou společně napsali.

Kapela Hole se dala dohromady v roce 1989, vydržela spolu hrát až do roku 2002. O sedm let později přišel comeback. Vydala čtyři alba, to poslední nese název Nobody's Daughter (2010).



mp

zavřít