Divokej Bill má nový klip, který upozorňuje na největší hity kapely

Vydáno 25.03.2011 | autor: PR

Skupina Divokej Bill letos oslaví jubilejní tisící koncert kariéry. Tisíc bylo také natáčecích minut jejich nového videoklipu Unisono. Magii čísel dotváří 111 účinkujících a 11 hodin natočeného materiálu. Neobvyklou specialitou je interaktivní klip o klipu kombinující 3 bonusová videa.

Divokej Bill má nový klip, který upozorňuje na největší hity kapely Divokej Bill má nový klip, který upozorňuje na největší hity kapely

divokejbill2

Během přehrávání lze mezi bonusy libovolně přepínat. Kromě záběrů z natáčení se fanoušci dočkají nepoužitých scén, prodloužených verzí klíčových gagů a mozaiky účastníků natáčení.

Album Unisono obsahuje výběr největších hitů z posledních pěti alb a také zcela novou píseň Poslední mohykán. Některé skladby byly navíc přepracovány. Nechybí ani živé záznamy z koncertů. Jednou z upravených písní je titulní Unisono pocházející z alba Mlsná.


Videoklip režírovali Jan a Vítězslav Otrubovi. Produkce VideoBrothers spolupracuje se skupinou Divokej Bill již od roku 2007, kdy vzniklo oceňované hudební video Váha muší.



zdroj: TZ, dm


divokejbill2_top

zavřít