Adele nadále kraluje Anglii, vyrovnala dvacet let starý rekord Madonny

Vydáno 28.03.2011 | autor: redakce

Britská zpěvačka láme se svým aktuálním albem 21 rekordy. Nejnověji to "odskákala" Madonna.

Adele nadále kraluje Anglii, vyrovnala dvacet let starý rekord Madonny Adele nadále kraluje Anglii, vyrovnala dvacet let starý rekord Madonny



Dadele2vaadvacetiletá Adele, resp. její album 21, ovládla britský žebříček v prodejnosti desek. Již devět týdnů v řadě jí patří první místo. Zpěvačka tak vyrovnala rekord z roku 1990. Tehdy se stejná věc podařila Madonně s kompilací The Immaculate Collection.

Adele neohrozila ani novinka od The Strokes, která vtrhla do hitparády na třetím místě. Jessie J, další z potencionálních kandidátů, se umístila se svým debutem Who You Are na místě čtvrtém.

Situace se příliš nemění ani v singlové hitparádě. Skladba Someone Like You sice minulý týden spadla na druhou příčku, ale nyní je ale opět včele.

Již minulý měsíc se Adele podařilo jako prvnímu umělci od dob The Beatles bodovat ve Velké Británii jak s albem, tak singlem v top 5. A to rovnou dvakrát. Šlo již o zmiňovaný singl Someone Like You a jeho předchůdce Rolling In The Deep a o debut 19 a jeho následovníka 21.



mp 

zavřít