Bažant Pohoda ulovil do svého programu další velká jména: Pulp a Madness

Vydáno 29.03.2011 | autor: redakce

Bažant Pohoda vypukne za více jak tři měsíce a organizátoři představili další taháky – kromě dříve potvrzených jmen (Moby, Lamb, M.I.A.) přiveze kapely Pulp a Madness.

Bažant Pohoda ulovil do svého programu další velká jména: Pulp a Madness Bažant Pohoda ulovil do svého programu další velká jména: Pulp a Madness



jarvisJarvis Cocker z PulpPulp patřili hlavně v 90. letech k zásadním kapelám, vydali sedm desek a celosvětově prodali přes 10 milionů alb.

Po šesti letech se Pulp rozhodli zahrát na několika letních festivalech, chybět mezi nimi nebude ani ten slovenský. Koncerty odehraje šest původních členů - Nick Banks, Candida Doyle, Steve Mackey, Russell Senior, Mark Webber a samozřejmě frontman Jarvis Cocker. 

"Nejde o reunion, my jsme se vlastně nikdy nerozpadli, jen jsme po vydání poslední desky prostře přestali koncertovat," řekl před časem Jarvis.

Pulp
odehrají průřez svojí tvorbou, chybět tedy nebudou nejznámější skladby kapely.

Dalším tahákem Bažant Pohody bude ska kapela Madness. Vznikla v roce 1976 a proslavila se písněmi One Step Beyond, It Must Be Love nebo House of Fun. V roce 2009 vydali zatím poslední desku The Liberty of Norton Folgate.

Na 15. ročníku festivalu se dále představí Moby, Portishead, Lamb, M. I. A., Public Image Ltd., Beirut, Imogene Heap a mnoho dalších. Festival proběhne 7.-9.7. na letišti v Trenčíně. 


zdroj: TZ, mp

zavřít