Zpěvačka Elisabeth Troy, kterou si oblíbil M.J. Cole, zazpívá v klubu Radost FX

Vydáno 01.04.2011 | autor: PR

Britská zpěvačka Elisabeth Troy vystoupí živě v klubu Radost FX 30. dubna, spolu s rezidentními dji Rico, Big Jay a 12 Play a hostem z New Orleans Dj Ram, který Vám přinese kousek atmosféry z Mardi Gras Party.

Zpěvačka Elisabeth Troy, kterou si oblíbil M.J. Cole, zazpívá v klubu Radost FX Zpěvačka Elisabeth Troy, kterou si oblíbil M.J. Cole, zazpívá v klubu Radost FX

etposterElisabeth Troy začala svou profesionální dráhu zpěvačky již v sedmnácti letech po absolvování umělecké školy Etobicoke v Torontu. Od devatenácti let se pak věnuje své sólové dráze. Díky svému neuvěřitelnému hlasu a talentu psát vlastní texty netrvalo dlouho, kdy Elisabeth vystoupila na velkém jevišti.

Elisabeth má na svém kontě 10 hitů, jež se umístily mezi nejlepšími Top 10 UK v britském hudebním žebříčku a jen kousek chyběl k získání hudebního ocenění Mercury za společné album s M.J. Cole za prodej alba Sincere, kde se podílela na textech i samotném zpěvu.

Elisabeth pracovala s úžasnými umělci jako Lamont Dosier, Tom Jones, George Benson, Incognito, Anastacia, Roy Ayers a Pixie Lott. Před třemi roky vystoupila v Radosti FX společně s M.J. Colem a zpěvačkou Darou Rolins.

TZ, dm
zavřít