Hudba prochází žaludkem, restaurace La Casa Argentina vydává vlastní CD

Vydáno 05.03.2011 | autor: redakce

Restaurace La Casa Argentina, která náleží do skupiny úspěšných gastronomických provozů Gastro Group, se rozhodla podpořit děti a mladé lidi z dětských domovů prostřednictvím Občanského sdružení Letní dům.

Hudba prochází žaludkem, restaurace La Casa Argentina vydává vlastní CD Hudba prochází žaludkem, restaurace La Casa Argentina vydává vlastní CD

 

img_0846Restaurace vydala CD, jenž kromě typické latinsko-americké hudby, obsahuje i booklet se zajímavými recepty. Prodejní cena tohoto CD je 300 Kč, z nichž 50 Kč bude odvedeno na podporu Občanského sdružení Letní dům.

Občanské sdružení Letní dům je nestátní neziskovou organizací, která nabízí svou službu od roku 1997. Posláním Letního domu je pomáhat dětem a mladým lidem z dětských domovů (zejména formou pravidelných sociálně-terapeutických pobytů a návštěv v dětských domovech), nalézat a využívat zdroje vnitřní jistoty a vyrovnanosti směřující ke spokojenému a plnohodnotnému životu.

_cd-argentina-jidla-booklet-6CD obsahuje 15 songů latinsko-americké hudby a k tomu vybrané receptury  naší restaurace, které jsou součástí bookletu. Restaurace La Casa Argentina je proslulá svými vynikajícími steaky a každý kdo si CD zakoupí, si může vyzkoušet naše osvědčené recepty a ještě přispět na dobrou věc,“ říká Lubomír Bura, marketingový ředitel společnosti Gastro Group.

Věříme, že se tento projekt setká s velkým úspěchem a jsme rádi, že společnost Gastro Group takto podpoří Občanské sdružení Letní dům a pomůže tak dětem v dětských domovech,“ dodává patron akce, herec Petr Vacek.

zdroj: TZ, map 

 

 

zavřít