David Koller má absťák, vyrazí proto na turné a těší se na osmnáctileté fanynky

Vydáno 08.04.2011 | autor: PR

Na konci minulého roku vydal takřka po čtyřech letech třetí sólovku Teď a tady, získal hudební ceny Anděl a Žebřík a teď David Koller odstartoval koncertní šňůru po České republice a Slovensku.

David Koller má absťák, vyrazí proto na turné a těší se na osmnáctileté fanynky David Koller má absťák, vyrazí proto na turné a těší se na osmnáctileté fanynky

koller2Na koncertní šňůře k desce Teď a tady, která odstartovala koncem března, se David Koller a jeho Kollerband představí v halách ve městech České republiky i našich slovenských sousedů.

"Na tour jsme se moc těšili, už jsme měli po těch čtyřech letech doslova absťák. Záměrně jsme si vybrali ke koncertování haly, protože v našem počtu jsou nám kluby malé. Ledaže by byli diváci na pódiu a my hráli z hlediště," říká Koller, který se sarkasmem vysvětluje, že koncertní města vybírali podle procentuálního výskytu osmnáctiletých dívek.

Fanoušci se mohou těšit na dvouhodinovou show současných ale i starších hitů, pár překvapení navrch okořeněných tanečním vystoupením Kollerbandu. Ze zákulisí kapely prosáklo: ,,Zatím chystáme speciální polonahou choreografii s klukama z kapely. Prim bude hrát náš pohybově nejnadanější člen - perkusista Víťa Halška, který předvede naprosto unikátní tanec," poodhalil taneční vsuvku nejmenovaný člen Kollerbandu.

Tour Davida Kollera a Kollerbandu (vybrané koncerty):
8. 4. Košice – Jumbo centrum
14.4. Brno KC Semilasso
30. 4. Pardubice – Sál Ideon
05.5. Praha - KC Vltavská
21.5. České Budějovice - sál Bazilika



Kompletní přehled koncertů najdete ZDE.

zdroj: TZ, mp

zavřít