Vladivojna La Chia: Hřebejkova „kráska v nesnázích“ zahraje v Plzni

Vydáno 13.04.2011 | autor: PR

Vladivojna La Chia se po půl roce vrací na koncertní pódia. Tuto sobotu 16. dubna vystoupí s kapelou v plzeňskému klubu Buena Vista s repertoárem ze sólové desky Tajemství Lotopu a nedávno vydaného soundtracku k filmu Nevinnost režiséra Jana Hřebejka.

Vladivojna La Chia: Hřebejkova „kráska v nesnázích“ zahraje v Plzni Vladivojna La Chia: Hřebejkova „kráska v nesnázích“ zahraje v Plzni

vladivojnaVladivojna v Plzni zazpívá i skladbu Wild Secret, k níž nedávno vznikl videoklip. V poloanimovaném snímku náznakem nechá zavzpomínat na zatím pozastavený projekt Banana.

K divákům promluví v rudém kostýmu a paruce stejně ohnivé barvy. "Hraju v něm lidskou šelmu. Navíc je to úžasný kontrast k tomu, co se tam děje i k lesnímu prostředí, v kterém se převážně odehrává," vysvětluje Vladivojna La Chia.

Autorkou klipu je režisérka Sarah Grey. Zajímavý je i zrod skladby. "Úvodní troubená melodie mě napadla v malém kostelíku na hradě Hukvaldy. Byl to magický okamžik. Stála jsem zády k oltáři, dívala se ven přes otevřená vrata a začala jsem něžně troubit," vzpomíná hudebnice původem z Ostravy.

Nejbližší koncerty:

16. 4. Plzeň, klub Buena Vista
26. 5. Hradec Králové, Na jednom břehu
29. 5. Praha, Mezi ploty
2. 7. Karlovy Vary Filmový festival MFF
14. 7. Colours of Ostrava 


zdroj: TZ, mp

zavřít