Ricky Martin kvůli přiznání homosexuality čelí kritice církve

Vydáno 15.04.2011 | autor: Daniel Maršalík

Ricky Martin byl podroben těžké kritice ve své domovské zemi v Portoriku kvůli rozhodnutí, že přiznal homosexuální orientaci.

Ricky Martin kvůli přiznání homosexuality čelí kritice církve Ricky Martin kvůli přiznání homosexuality čelí kritice církve

ricky martin_detiRicky Martin se svými dvěma synyRicky Martin svou sexuální orientaci dlouho tajil. Nebylo to pro něj problém, protože se kolem něj vždy objevovaly nejhezčí dívky světa. Jeho kouzlu dokonce podlehla i zpěvačka Madonna. Společně natočili duet Be Careful With My Heart. Loni si zpěvák pořídil dvojčata a změnil životní styl. Rozhodl se stát mužem v domácnosti a dobře nastartovanou kariéru na chvíli pověsit na hřebík.

Nyní však křesťanský kazatel Wanda Rolon označil Martina za "vyslance pekla", a to proto, že se rozhodl pro svůj comming out. Jiný náboženský vůdce na ostrově, kardinál Luis Aponte Martinez San Juan také kritizoval Martina a požádal ho, aby přestal o své homosexualitě veřejně hovořit. Martinéz se vyjádřil, že zpěváka obdivuje pro jeho zpěv a za jeho chování k dětem, ale neschvaluje jeho sexuální chování. Ve všech ostatních aspektech ho podporuje jako vzorný příklad pro mládež.

 

Slova obou církevních hodnostářů pobouřila aktivisty za prává gayů a lezeb. 

dm


ricky martin_deti_top
zavřít