Blink-182 ruší evropské turné, do Prahy přijedou až za rok

Vydáno 18.04.2011 | autor: PR

Blink-182 přesouvají letošní evropské turné, které měli zahájit 18. června na německém festivalu Hurricane. Na pražském Prague City Festivalu je nahradí švédští The Hives.

Blink-182 ruší evropské turné, do Prahy přijedou až za rok Blink-182 ruší evropské turné, do Prahy přijedou až za rok

hives 


Mark, Tom a Travis k tomu říkají: „Je nám to opravdu moc líto, ale musíme celé letošní turné v Evropě posunout. Když jsme jej před rokem plánovali, věřili jsme, že do léta vydáme nové album. Bohužel jsme se ale mýlili. Ukázalo se, že na jeho přípravu potřebujeme víc času a že jej nestihneme vydat dříve než ke konci roku. Nechceme se rozjet na turné s dalším „best of", které jste všichni viděli již vloni.


I když víme, že naši fanoušci by to vzali v pohodě, my osobně máme pocit, že jim dlužíme zahrát něco nového. Všem našim fanouškům se moc omlouváme a těšíme se na ně příští léto, kdy už jim budeme moci zahrát i pár skladeb z nového alba. Děkujeme za podporu a pochopení. Nové termíny můžete sledovat na našem webu," oznámila skupina na svých oficiálních stránkách.

Seznam touto zprávou postižených festivalů zahrnuje vedle Hurricane, Southside, T In The Park, Oxegen i letošní ročník Prague City Festivalu, který se koná 23. června na holešovickém Výstavišti.

Uvolněnou pozici na letošním ročníku se pořadatelé rozhodli obsadit švédskou hvězdou The Hives.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. „Po domluvě s kapelou jsme se však rozhodli skalním fanouškům Blink-182, kteří si zakoupili lístek jen kvůli nim, vyměnit vstupenku na příští ročník PCF. Výměna bude možná od 2.5. do 22.6. v místě zakoupení," doplňují organizátoři festivalu. 


zdroj: TZ, mp

zavřít