Megadeth a Metallica spojili síly, opráší rockovou klasiku z 80. let

Vydáno 22.04.2011 | autor: redakce

Megadeth chystají na červenec vydání reedice slavného alba Peace Sells... But Who's Buying? Na remasterované verzi se podílel i bubeník Lars Ulrich z Metallicy.

Megadeth a Metallica spojili síly, opráší rockovou klasiku z 80. let Megadeth a Metallica spojili síly, opráší rockovou klasiku z 80. let

megadethPeace Sells... But Who's Buying? vyšla před pětadvaceti roky a přesně tohle výročí si Megadeth budou 11.červenece připomínat.

Remasterovaná a rozšířená edice klasiky z roku 1986 bude obsahovat i hudební zásahy od Davea Mustainea z Megadeth a Larse Ulricha z Metallicy.

 

Ulrich se v rozhovoru pro Revolver Magazine rozpovídal, že Peace Sells... But Who's Buying? se po svém vydání stala jeho oblíbenou nahrávkou na dlouho dobu.

Řeč došla i na Mustainea a jeho odchod z Metellicy v roce 1983. „Vždycky jsem ho obdivoval, je to neuvěřitelně talentovaný muzikant," vysekl mu Ulrich poklonu.

Peace Sells... But Who's Buying? bude na druhém disku obsahovat dříve nevydaný koncert Megadeth z roku 1987 a bude v dostání v několika verzích (v plánu je i box pěti vinylů).


mp

zavřít