Mandrage dnes vystoupí v Lucerna Music Baru a odlétají do Londýna

Vydáno 23.04.2011 | autor: PR

Dnes zakončí plzeňská kapela Mandrage pevninskou část turné 10 let Mandrage v pražském Lucerna Music Baru. Jako host turné i tohoto koncertu se představí skvělá rocková parta z Velké Británie jménem The First, která na konci minulého roku vydala album Swimming With the Sharks.

Mandrage dnes vystoupí v Lucerna Music Baru a odlétají do Londýna Mandrage dnes vystoupí v Lucerna Music Baru a odlétají do Londýna

mandrage 10

Hudební kritici v britských hudebních časopisech, včetně slavného Rock Sound Magazine, hodnotili album velmi pozitivně. Kapela The First má za sebou mnoho vydařených koncertů po celých Ostrovech, ale na evropský kontinent se na pozvání Mandrage vypravila vůbec poprvé. A co pro diváky chystají Mandrage? Představí průřez dosavadní tvorbou i pecky z připravované desky, která by měla vyjít na podzim tohoto roku. Po koncertě v Lucerna Music Baru proběhne velikonoční afterpárty a teprve po ní obě kapely odlétají do Velké Británie, kde je čekají tři společné koncerty. Celé turné pak oficiálně skončí 1. května koncertem v Londýně.

TZ, dm 
zavřít