Rock for People odtajnil další hvězdu, v červenci přiveze White Lies

Vydáno 29.04.2011 | autor: PR

Festival Rock for People dostal do svého line-up další zajímavé jméno. Kromě již potvrzených The Wombats a The Streets přijedou do Hradce Králové zahrát britští White Lies.

Rock for People odtajnil další hvězdu, v červenci přiveze White Lies Rock for People odtajnil další hvězdu, v červenci přiveze White Lies

whitelies_smallWhite Lies sice bazírují na živém hraní, ale skoro čtvrt milionů fanoušků na jejich facebookové fanpage je slušnou vizitkou i čilého on-line marketingu jejich nové desky Ritual. Ať tak či tak, White Lies si kromě hradeckého Rock for People zahrají v prime timech sledovaných festivalů jako Glastonbury, Reading, nebo Rock Werchter.

Při svém letním, a vlastně kontinuálním celoročním turné představí hlavně zmíněnou nahrávku Ritual, která je podle většího než malého množství recenzentů ještě propracovanější a sehranější než jejich debutové album To Lose My Life z roku 2009.

White Lies navštíví Českou republiku již potřetí.

Do Hradce naopak nedorazí dříve ohlášená formace The Like – dámská rocková skupina z Los Angeles. Po 10 letém společném hraní se dle prohlášení managementu hudebnice rozhodly jít každá vlastní cestou.

Letošní Rock for People, na kterém vystoupí na 140 kapel, 20 DJs a dvě desítky divadelních souborů a dalších „živých" projektů, se v hradeckém Festivalparku koná od 2. do 5. července.

Vedle zahraničních hvězd v čele s My Chemical Romance, Paramore, Bullet For My Valentine, Pendulum, Sum 41, německých Digitalism nebo The Streets byly potvrzeny i české kapely jako Kryštof (s derniérou aktuálního Kinoturné), Tři sestry, Vypsaná fiXa nebo Chinaski


zdroj: TZ, mp

zavřít