Slipknot: buď se turné povede, nebo to zabalíme

Vydáno 04.05.2011 | autor: redakce

Corey Taylor opět rozvířil diskuzi o budoucnosti Slipknot. O tom, jestli kapela bude dál fungovat, rozhodne nadcházející turné.

Slipknot: buď se turné povede, nebo to zabalíme Slipknot: buď se turné povede, nebo to zabalíme

corey_slipknotZačíná to připomínat nekonečný příběh. Od smrti basáka Paula Graye (24. 5. 2010) se Slipknot utápí v lítosti a nejvíc to je patrné na zpěvákovi Corey Taylorovi. Zatímco bubeník Joey Jordison koncem dubna na cenách Golden Gods Awards prohlásil, že Slipknot budou vždycky existovat, ať s Coreym, nebo bez něj, Taylor si budoucností formace není tak jistý.

Nebudu fanoušky krmit falešnou nadějí. Jestliže to na turné nebude klapat, pro kapelu to může znamenat konec," řekl Corey v interview pro WGRD Radio.

Jordisonova prohlášení ale znějí sebejistě. Bubeník se holedbá tím, že pro Slipknot napsal nový materiál a kapelu považuje za svoje dítě. „Tohle budou nejúžasnější koncerty, který jsme kdy odehráli. Myslím, že někteří si to pak uvědomí," dodal.

Slipknot čeká „křest ohněm" už 17. července, kdy zahrají na festivalu Sonisphere v Aténách. Náhradou za Paula Graye je Donnie Steele, který patří mezi zakládající členy (z kapely odešel rok po založení). 


mp


corey_top
zavřít