KID LOCO PŘIJÍŽDÍ DO ROXY

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

O velikonoční neděli 27. března si přijdou na své fanoušci francouzského producenta a muzikanta KIDA LOCA, který vystoupí v pražské Roxy.

KID LOCO PŘIJÍŽDÍ DO ROXY KID LOCO PŘIJÍŽDÍ DO ROXY

Po úspěšném vystoupení Kosheen se do klubu Roxy chystá další bomba současné elektronické hudby – Francouz Kid Loco. Jeho Djské vystoupení je v klubu v Dlouhé ulici připraveno na Velikonoční neděli 27. března. Mnozí z vás mají jistě v živé paměti jeho parádní set na loňském downtempovém svátku Algida Big Chill.

Společně s Kid Locem se představí naděje českého DJingu DJ Yukimura a Suki, které doplní partička s názvem Bastard DJs se svými bootlegovými sety.

Jean-Yves Prieur v mládí začínal s punkem, aby se přes hiphop a downtempo dostal zpátky ke kytaře. V mládí založil kapelu Mega Reefer Scratch, ale proslavil se až pod jménem Kid Loco s deskou Grand Love Strory.

Ta mu zajistila věhlas jak mezi klubery, tak na kytarové scéně, o čemž svědčí remixy pro lidi jako Pulp, Mogwai nebo High Llamas, vydané na skvělé kolekci Jesus Life For Children Under 12 Inches s obalem, parafrázujícím Hendrixův Electric Ladyland. Natočil i vlastní díl kompilace DJ Kicks a v roce 2002 vydal desku, na níž se překvapivě projevil jako zpěvák a moderní písničkář s kytarou v ruce. V Česku vystoupí už počtvrté.
zavřít