Lady Gaga nabídne nové album exkluzivně skrze hru FarmVille

Vydáno 12.05.2011 | autor: redakce

Lady Gaga se rozhodla, že svoje připravované album Born This Way nabídne zdarma k poslechu o týden dřív skrze "facebookovskou" hru FarmVille.

Lady Gaga nabídne nové album exkluzivně skrze hru FarmVille Lady Gaga nabídne nové album exkluzivně skrze hru FarmVille

lady gaga_farm_topFarmVille je hra na sociální síti Facebook, kterou má na svědomí vývojářské studio Zynga. Gamesu „paří" po celém světě miliony lidí a patří mezi nejpopulárnější na síti.

Zynga se domluvila s Lady Gaga a naprogramovala v rámci vydání nové desky Born This Way speciální farmu, jež dostala název GagaVille. Hráči si na ní budou moct nové album poslechnout o týden dřív. Oficiálně Born This Way vychází 23. května, na GagaVille bude k dispozici již 16. května.

Na hráče jsou přichystány speciální úkoly, za jejichž splnění bude následovat odměna v podobě „exkluzivních skladeb", jak informuje web Hollywoodreporter.com.

Lady Gaga je nápadem nadšená a řekla, že „Zynga vytvořila kouzelné místo ve FarmVille, kde si můžou fanoušci zahrát a být mezi prvními, kteří desku uslyší."

Pro studio Zynga tento krok není premiéra. Skrze hru Mafia Wars nabídlo hráčům nové skladby z Detox, donekonečna odkládané desky rappera a producente Dr. Dre.


mp


lady gaga_farm_top
zavřít