LORD BISHOP NA TURNÉ V ČR

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Energickou kombinaci funku, soulu, blues, hip-hopu a rocku v podání známého černošského muzikanta LORDA BISHOPA si po čase můžeme užít i v České republice. V polovině roku mu u nás vychází mimořádná kompilace největších hitů sestavená speciálně pro české publikum a při této příležitosti nebude chybět velkorysé turné po našich městech.

LORD BISHOP NA TURNÉ V ČR LORD BISHOP NA TURNÉ V ČR

LORD BISHOP je čokoládově exotická atrakce, která kam přijede, tam vzbudí takový rozruch, že na to nikdo nezapomene. LORD BISHOP je energická bomba, která na podiu exploduje a obdaruje kouskem svého černého já všechny přitomné v sále.

Tvorba LORDA BISHOPA se nedá jednoduše charakterizovat. Jako každý černošský umělec dává do své tvorby celé své srdce v kombinaci s kompletními kořeny černošské hudby. Jedná se o fůzi funku, blues, soulu, hip-hopu, rocku s černošským popem.

Světoznámý herec ROBERT DE NIRO prohlásil, že LORD BISHOP je nejvýrazněji se oblékající umělec na světě, který produkuje skvělou podiovou show plnou nadsázky a humoru. ROBERT DE NIRO přijal pozvání na koncertní vystoupení LORDA BISHOPA v New Yorku a od té doby jsou dobrými přáteli. LORD BISHOP několikrát přijal pozvání ROBERTA DE NIRA do jeho restaurací, které vlastní v New Yorku, kde se skvěle bavili.

Největší světový hudební časopis ROLLING STONE (konkrétně novinářka Tina Sisko) označil hudební styl LORDA BISHOPA tímto způsobem : hudba LORDA BISHOPA zní, jako když rozjetý JIMI HENDRIX se sexuálním apetitem JAMESE BROWNA ve společnosti CURTA COBAINA naléhají na MADONNU !!!

MIKE NENRY, zástupce největšího světového hudebního vydavatelství SONY RECORDS zase označil tvorbu LORDA BISHOPA za "17 hudebních stylů mixovaných v mixéru s příchutí sexuální černošské energie".

CHRIS ROBINSON, zpěvák světoznáme americké skupiny THE BLACK CROWES, řekl, že je neuvěřitelné, jakým způsobem umí LORD BISHOP rozdovádět a roztančit diváky se svou kytarou v ruce.

LEMMY KILLMISTER, lídr legendárních rockerů MOTORHEAD označil LORDA BISHOPA za největšího černošského genia s nejdelším…………..(to si asi umíte domyslet)

Píše se rok 2005 a LORD BISHOP se opět vrací do České Republiky, aby navázal na své aktivity z let minulých. V polovině roku vyjde v České Republice první oficiální album ´The Best of´ u hudebního vydavatelství PRAGOART. Bude obsahovat to nejlepší z LORDA BISHOPA za posledních 5 let. V Březnu 2005 je plánována první část jeho turné po České a Slovenské Republice :

22.3. Zlín / T603
23.3. Pardubice / Ponorka club
24.3. Bratislava / Babylon club
25.3. Jihlava / Maňana
26.3. Znojmo / Dům na věčnosti

Ihned po tomto turné bude LORD BISHOP nahrávat skladby na své album vydané v České Republice. Pro tyto účely si vybral renomované nahrávací studio AV Studio ve Vyšším Brodě (www.jihomusic.cz), kde bude nahrávat pod dohledem uznávaného hudebního producenta Vladislava Čížka.

V létě 2005 vystoupí LORD BISHOP na velkých letních festivalech a na podzim absolvuje další část svého turné po České a Slovenské Republice s českou progresivní rockovou skupinou SEVEN (http://seven.yo.cz) na podporu prodeje nově vydaného alba.
zavřít