Na festivalu v Přeštěnicích zahrají Vanilla Sky, Mig 21, Wohnout a Tomáš Klus

Vydáno 15.05.2011 | autor: PR

Přeštěnický Open Air Musicfest chystá jedenácté pokračování. 8. a 9. července se opět můžete vydat do příjemného prostředí nedaleko jihočeského Milevska, ve kterém se tradičně na třech scénách představí téměř 50 kapel z domova i ciziny.

Na festivalu v Přeštěnicích zahrají Vanilla Sky, Mig 21, Wohnout a Tomáš Klus Na festivalu v Přeštěnicích zahrají Vanilla Sky, Mig 21, Wohnout a Tomáš Klus

plakat_presteniceFestival stejně jako v minulých letech sází na české hvězdy - Anetu Langerovou, Mig 21, Wohnout nebo Tomáše Kluse. Ze zahraničních skupin se fanoušci právem těší na jihoamerickou smršť Karamelo Santo nebo pop punkovou italskou formaci Vanilla Sky, která se ve světě zviditelnila především vtipnou předělávkou písničky Umbrella.

Bavit se lze samozřejmě hudbou, ale také třeba volbou Miss festival Přeštěnice, atrakcemi v G City nebo sbíráním kelímků v rámci projektu Čistý festival. Přeštěnice si v loňském roce vydobily v ekologické soutěži 6. místo mezi českými festivaly a v přepočtu na jednoho návštěvníka získaly dokonce první místo. 

zdroj: TZ, dm 
zavřít