Bubeník Stone Sour utrpěl infarkt, kapela zrušila turné

Vydáno 18.05.2011 | autor: redakce

Roy Mayorga byl zkraje tohoto týdne hospitalizován. Jeho stav je stabilizovaný a měl by být v nadcházejících měsících opět v pořádku. 

Bubeník Stone Sour utrpěl infarkt, kapela zrušila turné Bubeník Stone Sour utrpěl infarkt, kapela zrušila turné

stone sourInfarkt není podle lékařů vážný, přesto nějaký čas potrvá, než se jednačtyřicetiletý bubeník rockové party Stone Sour dá zase dohromady.

Kapela proto raději zrušila zbytek amerického turné. „Roy si vede dobře a brzo už bude 100 % fit," píší Stone Sour v tiskovém prohlášení.

Stone Sour se zároveň omluvili fanouškům za zrušené koncerty s tím, že na turné kapela zase vyrazí v průběhu následujících měsíců. Frontman Corey Taylor poděkoval přes svůj Twitter všem, kteří Royovi zaslali pozdravy a přání k brzkému uzdravení.

Připomeňme, že Corey Taylor se zrovna připravuje na turné se Slipknot. Budoucnost skupiny závisí právě na úspěchu nadcházejících koncertů. „Nebudu fanoušky krmit falešnou nadějí. Jestliže to na turné nebude klapat, pro kapelu to může znamenat konec," řekl Corey v interview pro WGRD Radio. O všem napoví 17. červenec, kdy Slipknot zahrají na festivalu Sonisphere v Aténách.



mp

zavřít