Pražský Groove Bar oslaví 1. narozeniny, zahraje DJ Miki Křen a další

Vydáno 18.05.2011 | autor: redakce

Oslava prvních narozenin stylového baru v centru Prahy, kde se za první rok provozu vystřídalo několik Djs, například pravidelně hrající City Surfers, Dj Obrazcov, Djka Tyna (indie, hipster crap...) nebo mladé duo TenTen Djs, proběhne již tuto sobotu v samotném Groove.

Pražský Groove Bar oslaví 1. narozeniny, zahraje DJ Miki Křen a další Pražský Groove Bar oslaví 1. narozeniny, zahraje DJ Miki Křen a další


mikikren.bGroove nabídne noc plnou skvělých drinků a zábavy. V rámci programu vystoupí rezident Groove baru DJ Ollgoy (Tawatt DJs), jehož lahůdkové hudební fůze funku, jazzu a breaku bude v průběhu sobotní noci rozvíjet ve svém setu jeho host a rezident nedělního pořadu "Grundfunk" na rádiu Wave, funkový mág DJ Maceo. Dalším speciálním hostem večera bude herec, režisér, estét a v neposlední řadě DJ Miki Křen (člen legendárních Chickenloops DJs), který celý večer uvede slovem, v jeho průběhu bude občas glosovat vaší náladu, ale předvede i svůj dynamický electronic groove set.

O půlnoci se Groove symbolicky pokřtí a na návštěvníky čekají také další překvapení. Groove Bar mimo jiné chystá unikátní fotoreport z této akce! Vstup je zdarma!
 
zavřít