Mick Jagger, Dave Stewart, Joss Stone a Damian Marley spolu

Vydáno 22.05.2011 | autor: redakce

Včera jsme vás inforovali o možné oslavě padesátých narozenin anglické skupiny The Rolling Stones, která by se mohla uskutečnit v příštím roce. Mick Jagger už by si mohl užívat spokojeného důchodu, ale rozhodl se založit novou kapelu. Pojmenoval ji Super Heavy a má hvězdné obsazení.

Mick Jagger, Dave Stewart, Joss Stone a Damian Marley spolu Mick Jagger, Dave Stewart, Joss Stone a Damian Marley spolu

super_heavyMick Jagger a Dave StewartSuper Heavy je hudební projekt, ve kterém se sešly osobnosti, jakými jsou Mick Jagger, Dave Stewart z Eurythmics, Joss Stone a Damian Marley. V současné době se všichni čtyři nácházejí v Los Angeles a nacvičují repertoár, který by chtěli již brzy představit veřejnosti.

Super Heavy by neměli být lehce zaškatulkovatelní. Podle Jaggera budou spojovat všechny hudební styly, které jsou s jednotlivými hudebníky spojeny. Na své by se tak mohli přijít příznivci tvrdší rockové muziky, rockových balad, soulu i reggae.

Hudební spolupráce Micka Jaggera a Davea Stewarta není nic pozoruhodného. Oba se už v minulosti setkali nad několika projekty. Naposledy tomu bylo v roce 2004 nad soundtrackem k filmu Alfie.

dm
super_heavy_top 

 

zavřít