Pitbull na nové desce objevuje nový svět zvuků

Vydáno 29.05.2011 | autor: PR

Kubánsko-americká hudební senzace Pitbull zve posluchače, aby objevili nový svět zvuků, které vytvořil pro Planet Pit, a to již na šestém albu tohoto hitmakera. Deska vychází 20. června 2011 a fanoušci se na ní dočkají ohnivých rytmů a milionových beatů, které hudebně ovlivnily styly z celého světa a vytvořily tak naprosto jedinečný zvuk.

Pitbull na nové desce objevuje nový svět zvuků Pitbull na nové desce objevuje nový svět zvuků

pitbullBohatý mix stylů obsažený na albu ovlivnily jak zážitky z dětství stráveného v Miami, tak celosvětový úspěch z poslední doby. To říká sám Pitbull, jehož pravé jméno je Armando Christian Pérez. “Je v tom trochu z každého místa, kde jsem kdy byl,” říká a odkazuje tak na svá celosvětová turné poslední doby. “Snažím se být velvyslancem, stavitelem mostů, který sbírá jednotlivé prvky po celém světě a dává je dohromady, aby to znělo tak, jako ještě nikdy předtím.”

Pitbull se při práci na novém singlu z Planet Pit Give Me Everything spojil s Ne-Yo, Afrojackem a Nayerem. Tato skladba, která se už teď šplhá nahoru v hitparádách, má našlápnuto následovat Pitbullovy multiplatinové hitovky I Know You Want Me (Calle Ocho), Hotel Room Service a Hey Baby (Drop It On The Floor). A stejně jako je tento hit výsledkem spolupráce se skvělými osobnostmi, je celé album obsazeno naprosto hvězdně. S Pitbullem na něm spolupracovali například Marc Anthony (Rain Over Me), Chris Brown (International Love) či Kelly Rowland (Castles Made of Sand).

Aby byla deska Planet Pit co nejlepší, obklopil se Pitbull těmi nejlepšími současnými umělci, včetně T-Paina a Seana Paula. A aby se z rozmanitých zvuků stal na albu ucelený hudební tok, najal Pit nejlepší producenty, jako je David Guetta, Afrojack (Something 4 The DJ’s), RedOne, Polow Da Don a DJ Frank E. A písnička Come & Go zaznamenává dokonce historicky první spolupráci Pitbulla s producenty Dr. Lukem, Bennym Blanco a Maxem Martinem.

Pitbull vydal úspěšné hity DJ Got Us Fallin' In Love (spolupráce s Usherem), I Like It (Enrique Iglesias) a současný megahit On The Floor s Jennifer Lopez. Letos bude Pitbull propagovat Planet Pit v několika televizních vystoupeních a také na živých koncertech. Pitbull je proslulý svými elektrizujícími vystoupeními, při kterých skvěle míchá rytmy, popové prvky a úchvatné vystupování společně s živou kapelou a vytváří tak spontánní atmosféru. “Když za mnou bubnují konga a duní basa, nic mě nezastaví,” říká Pitbull.


zdroj: TZ, dm

zavřít