The Offspring zahájí letní turné v Praze, přivezou novou desku?

Vydáno 29.05.2011 | autor: redakce

V úterý 16. srpna vystoupí Dexter Holland a jeho parta v Průmyslovém paláci, kde představí i skladby z připravované desky.

The Offspring zahájí letní turné v Praze, přivezou novou desku? The Offspring zahájí letní turné v Praze, přivezou novou desku?

offspring_prahaDeváté album The Offspring je už na spadnutí. Přestože novinka nemá ještě název, kapela o nástupci Rise And Fall, Rage And Grace mluví s velkým nadšením.

Bude to nejlepší deska, kterou jsme kdy udělali," tvrdí sebevědomě zpěvák Dexter Holland. Je proto velmi pravděpodobné, že kapela zahraje na pražském koncertě i několik ochutnávek v podobě nových písní.

The Offspring natočili osm studiovek. Debutovali v roce 1989 eponymním LP, ale výraznějšího úspěchu dosáhli až se třetím albem Smash (1994). To obsahovalo skladby jako Come Out And Play, Self Esteem nebo Gotta Get Away.

O tři roky později The Offspring bodují s nahrávkou Ixnay On The Hombre v čele se singly All I Want nebo Gone Away. A když se v roce 1998 objeví na internetu skladba Pretty Fly z ještě nevydané desky Americana, během deseti týdnů si ji stáhne 22 miliónů lidí.

Zatím poslední CD se jmenuje Rise And Fall, Rage And Grace a produkoval ho Bob Rock (Metallica, The Cult). 

>


zdroj: TZ, mp

zavřít