Iggy Pop nebude v Trutnově sám, přijedou Tata Bojs, The Locos a N.O.H.A.

Vydáno 05.06.2011 | autor: PR

Trutnov Open Air Festival už hlavní hvězdu představil, na akci vystoupí Iggy Pop s The Stooges. Nově potvrzenými interprety jsou např. N.O.H.A., Tata bojs, Plastici nebo španělští The Locos.

Iggy Pop nebude v Trutnově sám, přijedou Tata Bojs, The Locos a N.O.H.A. Iggy Pop nebude v Trutnově sám, přijedou Tata Bojs, The Locos a N.O.H.A.

trutnov_logo2Z našich podhorských wigwamů jsme tento víkend začali šířit žlutá poselství pravdy, lásky a poznání v podobě letáků. Jsou na nich první střípky a útržky programu včetně toho, co nás čeká a nemine ve festivalovém městě a vesnici," říká zakladatel festivalu Martin Věchet.

Vedle dříve oznámeného Iggyho Popa se v programu objevují The Locos, kteří vznikli v roce 2005 po rozpadu skupiny Ska-P a jsou sólovým projektem zpěváka Pipiho. Pod hory se po několika letech vrací hanspaulská kapela Tata Bojs. 

Po dvou letech přijíždí Mňága a Ždorp. Chybět nebudou legendární Plastici, kteří  mají spojený osud s undergroundovými kořeny festivalu, jehož základní kámen byl položen v roce 1984 a 1987. Tehdy jeho zárodky rozehnala komunistická Státní bezpečnost. Odtud se i datuje počátek historie trutnovského festivalu. 


zdroj: TZ, mp

zavřít