JamRock v Žamberku začíná už dnes s Therion

Vydáno 09.06.2011 | autor: redakce

Chinaski, Divokej Bill, Die Happy s Martou Jandovou, Dan Bárta s Alicí nebo David Koller s Lenkou Dusilovou a Čechomorem - to je stručný výčet účinkujících letošního JamRocku.

JamRock v Žamberku začíná už dnes s Therion JamRock v Žamberku začíná už dnes s Therion

therion_jam rockTherionZ Británie přiletí dvě zásadní uskupení: kultovní Reef, kteří kralovali v 90. letech, a punková legenda The Adicts, působící ve stejné sestavě už 35 let.

Metalovou jedničkou JamRocku budou Therion, švédští muzikanti, kteří jako první zapojili do metalu symfonický orchestr. V programu najdete i množství nových, mladých kapel, jako jsou Mother´s Angels, Momma Knows Best, the Pooh a spousta dalších objevů české scény.

JamRock však bude žít i nehudebními aktivitami. Divadlo Fantasmagoria předvede svoji ohňovou show, divadlo Kvelb "zpohybní" víc než čtyřmetrové loutky, které "vyjádří vztah dvou pohlaví", již dnes uvidíme bublinovou show, kouli, ve které se budou diváci vystřelovat do prostoru, vrtulník a velké množství dalších atrakcí.

Největší pozornost bude zřejmě upřena na sobotní show britské formace Reef, která zažívá úspěný comeback - přečtěte si rozhovor

Festival JamRock začíná ve čtvrtek 9. 6. a potrvá až do 11. 6. 



-red- 
zavřít