Slovenský festival Grape láká na Interpol, The Wombats a Hurts

Vydáno 13.06.2011 | autor: PR

Pár desítek kilometrů od českých hranic proběhne v polovině srpna festival Grape. Zahrají Interpol, The Sounds nebo Hurts a chybět nebudou ani „domácí" kapely jako Niceland, Longital a Cartonnage.

Slovenský festival Grape láká na Interpol, The Wombats a Hurts Slovenský festival Grape láká na Interpol, The Wombats a Hurts

interpol_11InterpolNováček mezi slovenskými festivaly vloni přivezl například Röyksopp, The Subways nebo Parov Stelar.

Hlavním tahákem letošního ročníku budou američtí Interpol, kteří na Slovensku, ale ani v Čechách doposud nehráli, a také synthpopoví Hurts. Obě kapely v pátečním programu na hlavní scéně ještě doplní švédští rockeři The Sounds.

Sobotní program se bude nést ve znamení „nové" generace, letiště roztancují liverpoolští kluci The Wombats, dále vystoupí Marina & The Diamonds a vše završí mnohonárodnostní taneční seskupení s „českými kořeny" Noise Of Human Art (N.O.H.A.).

Z česko-slovenských kapela budou k vidění Midi Lidi, United Flavour, DVA, Kazety, Luno, Sunflower Caravan, Cartonnage, I Like You Hysteric, The Roads nebo Niceland, Para, Puding Pani Elvisovej, Hex, Billy Barman, Talkshow či Longital.


Festival Grape proběhne 12.-13. srpna,na letišti v Piešťanech.



zdroj: TZ, mp

zavřít