Před pražským koncertem Level 42 si zrekapitulujme jejich pět největších hitů

Vydáno 15.06.2011 | autor: redakce

Pokud jste příznivci úderného funku, neměli byste si nechat ujít pražský koncert legendární britské kapely Level 42, který se koná 28. června. Pokud stále váháte, podívejte se na jejich 5 největších hitů.

Před pražským koncertem Level 42 si zrekapitulujme jejich pět největších hitů Před pražským koncertem Level 42 si zrekapitulujme jejich pět největších hitů

l42

1) Lessons In Love

Osmdesátková řežba do kláves a kytar na pozadí kýčovitých namalovaných kulis, z alba Running in the Family.  Tenhle singl kapelu proslavil po celém světě a zajistil jim první místa v hitparádách.


2) Starchild

Zajímá vás, jak hraje kapela naživo? Sice už v tomhle záznamu nejsou úplní mladíci, ale alespoň uvidíte, co na pražském koncertu čekat. Podívejte se na pecku z debutového alba.


3) Something about you

Slaďák, oplodňovák a tak dále. Dalibor Janda by zblednul závistí.


4) Love Games

Funková kytara, která vás zvedne ze sedadel. Takhle nějak by chtěla znít většina kapel, ale neví, jak se to dělá. Mark King se nejmenuje King pro nic za nic.


5) The Sun Goes Down (Living It Up)

Chilloutové tempo a vokály Mike Lindupa. Kdyby po vás někdo chtěl, ať mu vysvětlíte co je to funk, pusťte mu tehle song.


Pořád ještě váháte? Třeba vás přesvědčí samotný Mark King v pozvánce speciálně pro pražský koncert.



Tereza Vavroušková

zavřít