Ben Cristovao pokřtí novou desku a oslaví narozeniny

Vydáno 17.06.2011 | autor: PR

Hudební vydavatelství Championship Music zve na velkolepý křest druhé desky Benny Cristo zpěváka a tanečníka Bena Cristovao, který bude zároveň oslavou Benových 24. narozenin a party k ukončení školního roku a začátku prázdnin. Akce se uskuteční příští sobotu 25. června od 21 hodin v klubu Venue music club na Praze 1.

Ben Cristovao pokřtí novou desku a oslaví narozeniny Ben Cristovao pokřtí novou desku a oslaví narozeniny

ben_report_body1foto: Marie Bartošová

Koncertní show se uskuteční v sobotu 25. června od 21 hodin v pražském klubu Venue music club, známý také jako klub Kostel. Celý večerem Vás provede exotická moderátorka Lejla Abbasová, těšit se můžete na mnoho Benových kamarádů z branže. Chybět nebudou Debbi, modelka Hana Mašlíková, Sandra Nováková,  kapela Eddie Stoilow, Martin Ledvina a další populární osobnosti.


Přečtěte si recenzi desky Benny Cristo


Součástí programu bude vystoupení Bena Cristovao v doprovodu taneční skupiny United Styles. Velkým překvapením bude premiéra zbrusu nového videoklipu k písni Na zdraví. Koncert plný našlápnutých pecek z alba Benny Cristo v druhé části vystřídají hudební hosté, kteří s Benem na podiu zazpívají. Můžete se těšit na romantický duet Chci s Monikou Bagárovou či společnou píseň s country zpěvačkou Patricií.

Vyhrajte večeři s Benem Cristovao, album Benny Cristo a lístky na křest

Po samotném křtu bude následovat after party, za mixážním pultem se objeví mnoho uznávaných DJs, svůj set zahraje i  DJ Mike Trafik, který se coby producent podílel na vzniku desky Benny Cristo.



zdroj: TZ, dm


ben_top

 

zavřít