Lenny Kravitz zahraje v Praze, vstupenky se začnou prodávat v úterý

Vydáno 17.06.2011 | autor: PR

Čtyřnásobný držitel ceny Grammy, Lenny Kravitz, je připraven letos v létě vydat své deváté studiové album Black & White America a vyrazit na koncertní turné. Na seznamu koncertních zastávek nechybí ani Česká republika (15. listopadu), kam se Lenny vrací po dvou letech od své brněnské návštěvy. Nové album vychází 22. srpna. Vydání předznamenal singl Stand.

Lenny Kravitz zahraje v Praze, vstupenky se začnou prodávat v úterý Lenny Kravitz zahraje v Praze, vstupenky se začnou prodávat v úterý

lenny-kravitz12Black & White America je Kravitzovo první album u nové nahrávací společnosti. Každé z jeho doposud vydaných CD ukázalo Kravitze jako vyzrálého interpreta s citem pro silné skladby a každé bylo ověnčeno minimálně zlatem, tři z nich dokonce platinou. Celkem se jich po celém světě prodalo více než 35 milionů. Novinka se nahrávala v Paříži a na Bahamách. Jde o Kravitzův první titul po třech letech od vydání desky It Is Time for a Love Revolution. „Z alba jsem opravdu nadšený, hudebně i textově. Mám pocit, že Black & White America je nejrozmanitější album mé kariéry," uvedl Lenny Kravitz.


Lenny Kravitz
je považován za jednoho z nejlepších rockových hudebníků naší doby.

Kravitzova letošní návštěva se ponese v duchu novinky Black & White America, v rámci vystoupení ale určitě dojde i na osvědčené hity z jeho více jak dvacetileté hudební kariéry. Lenny Kravitz se na svůj pátý koncert v České republice vrací po dvou letech. 

Poslechněte si Lennyho nový singl Stand 

Vstupenky na koncert Lennyho Kravitze, který se uskuteční 15. listopadu v pražské 02 Aréně, se začnou prodávat ve sběrnách Sazky v úterý 21. června. Ceny lístků se pohybují v rozmezí od 1090 do 1790 Kč.



zdroj: TZ, dm

zavřít