Suzanne Vega a November 2nd pojedou společné turné

Vydáno 23.06.2011 | autor: PR

November 2nd se připravují na několik společných koncertů se slavnou americkou písničkářkou Suzanne Vega, která kapele pomáhala s aktuální deskou Night Walk with Me.

Suzanne Vega a November 2nd pojedou společné turné Suzanne Vega a November 2nd pojedou společné turné

november 2nd_coverFinální mix desky Night Walk with Me měl na její doporučení na starost Tchad Blake. Zkušený producent a několikanásobný držitel ocenění Grammy je podepsaný pod alby Paula McCartneyho, Petera Gabriela, Sheryl Crow, Pearl Jam či Toma Waitse.

Natáčení Night Walk with Me svedlo dohromady i jednu slavnou dvojici. Vladimír Mišík a kytarista Radim Hladík se sešli po dvaačtyřiceti letech v nahrávacím studiu.

Oba je dala dohromady kapela November 2nd, která jako bonus na svou aktuální desku nahrála cover verzi písničky I Like The World (Sun Is So Bright) z repertoáru kapely Blue Effect. Právě v ní Mišík s Hladíkem společně hráli v roce 1969.

November 2nd vznikli koncem 90. let v Hranicích. Skvěle se uvedli už svým debutem Midnight Desert, za který byli nominováni na cenu APH Anděl v kategorii „Objev roku" a zvítězili v anketě Žebřík.

zdroj: TZ, mp

zavřít