Mighty Sounds láká na Anti-Flag, The Skatalites, BMX exhibici i piercing

Vydáno 23.06.2011 | autor: PR

Mighty Sounds letos nabídne Anti-Flag, Pennywise, The Skatalites nebo krále reggae Anthony B. Nejen hudbou je ale festivalový návštěvník živ, a festival proto připravil bohatý doprovodný program.

Mighty Sounds láká na Anti-Flag, The Skatalites, BMX exhibici i piercing Mighty Sounds láká na Anti-Flag, The Skatalites, BMX exhibici i piercing

mightysounds_2011Připravena je Vehicle BMX exhibice, proběhne i módní přehlídka v režii nekonvenční značky Myobsession, kterou budou předvádět modelky této značky spolu s modelkami z tetovacího a piercingového studia Hell.

Pro všechny, kdo budou chtít na festivalu tvořit, bude probíhat celá řada workshopů. Jedním z nich bude výroba placek pod vedením skupiny Plackafacka.cz a graffiti workshop nazvaný trefně Mightfitty.

Uskupení Leviathan nabídne možnost zkusit street artovou techniku šablon (stencil). Workshop bude zajišťovat také Afre a jeho bamboo parta, která na ploše areálu festivalu Mighty Sounds staví unikátní bambusové instalace.

Sportovní vyžití letos uspokojí snad úplně všechny: bude se konat turnaj ve fotbale, nohejbalu, k dispozici bude také chill-out v podobě minigolfu se třemi jamkami.

Mighty Sounds se koná 15. - 17. 7. v Táboře.

zdroj: TZ, mp
zavřít