The.switch přijali nového člena a představují klip k singlu Voda je zlá

Vydáno 29.06.2011 | autor: redakce

S příchodem léta to u The.switch vře. Kapela vydala akustické album, ale nezáhalí a chystá další novinku. Na pomoc si přizvala i nového člena kapely Vanju. Novinkou je i klip k písni Voda je zlá, kde si krom členů kapely zahráli i jejich fanoušci.

The.switch přijali nového člena a představují klip k singlu Voda je zlá The.switch přijali nového člena a představují klip k singlu Voda je zlá

the_switchV roce 2010 The.switch přišli se speciálním projektem – převedením svého repertoáru do akustické podoby za přátelské výpomoci několika muzikantů - například Radek ŠkarohlídHentai Corporation a Michal ŠupákCharlie Straight. Vyprodaný koncert v pražské Malostranské besedě dal posléze vzniknout akustickému albu OFF, které prezentuje to nejlepší, co kapela vytvořila, avšak v nečekaném kabátě.

The.switch se rozhodli pozměnit i sami sebe. Do skupiny přibyl pátý člen – Vanja z pražských post-hardcorových FDK. Společně s jeho druhou kytarou oživilo zvuk kapely využití elektroniky a nová technika, takže si na koncertech můžete vychutnat precizní zvuk hodný zahraničních kapel a emotivní atmosféru podpořenou českými texty a uhrančivým výrazem zpěváka.

Nyní se the.switch soustředí na přípravu třetí části trilogie Na Dosah, kde by měl dostat víc prostoru zmiňovaný pátý člen. Zároveň přicházejí s videoklipem k písni Voda je zlá, který je malou ochutnávkou právě z alba OFF a pokračováním spolupráce s filmařem Petrem „Krávou“ Ledvinou, který se podílel například na videu ke skladbě Akvárko. Klip Voda je zlá vznikl během jednoho nedělního odpoledne v prostorech pražského metra a kromě samotných členů kapely si v něm zahráli i někteří fanoušci.




Text: TZ, kofo

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít