Mastodon vydají album Hunter, poslechněte si nevydanou nahrávku

Vydáno 29.06.2011 | autor: redakce

Mastodon, kteří se u nás zastavili 11. června v rámci pražského Sonisphere Festivalu, avizují vydání alba Hunter již tento podzim, odkryli také názvy šesti songů z něj. Od včerejška dovolili fanouškům poslechnout si zatím nevydanou nahrávku Deathbound.

Mastodon vydají album Hunter, poslechněte si nevydanou nahrávku Mastodon vydají album Hunter, poslechněte si nevydanou nahrávku

mastodon_004_blue_wall
Heavyrockoví inovátoři Mastodon oznámili název nového studiového alba a  jména šesti nových songů, které se na něm objeví. Deska The Hunter je naplánována k vydání na podzim a bude obsahovat, mimo jiné, skladby Curl Of The Burl, Dry Bone Valley, Blasteroids, The Octopus Has No FriendsAll The Heavy Lifting a Stargasm. Detaily k nim a názvy ostatních tracků budou následovat co nevidět.

Následovník kritikou ceněného alba Crack The Skye byl natočen v rodné Atlantě a v Los Angeles  s producentem Mikem Elizondou. Tak jako obvykle se Mastodon, tedy basák/zpěvák Troy Sanders, kytarista/zpěvák Brent Hinds, kytarista Bill Keliher a bubeník/zpěvák Brann Dailor, rozhodli pro minulost nepřežvykující hudební model. Kapela věří, že fandové budou inovovaným směřováním nadšeni úplně stejně, jako ona sama.

Od 28. června si navíc mohou fanoušci na stránkách Adult Swim stáhnout dosud nevydanou nahrávku z období nahrávání Crack The Skye, nazvanou Deathbounda to v rámci deset týdnů trvající akce 2011 Adult Swim Singles Program. 

Mastodon momentálně cestují po Evropě a Rusku v rámci letního turné, zahrnujícím také dánský festival Roskilde a několik vystoupení v rámci letošního Sonisphere Festivalu. Kapela se navíc 30.července objeví v Seattlu na jedinečném společném koncertu se Soundgarden, Queens Of The Stone Age a Meat Puppets.

 

Text: TZ, kofo 

zavřít