Prago Union potkáte v létě skoro všude. Klukům z Livě Bandu to stejně nestačí

Vydáno 29.06.2011 | autor: redakce

Bez Prago Union se v létě neobejde žádný z větších festivalů. Nejbližší setkání se nabízí už 5. července v rámci festivalu Rock For People v Hradci Králové. Livě Band, parta, bez kterých jsou Prago Union na pódiu jako bez ruky, si na léto přichystali vedlejší projekt Champion Sound.

Prago Union potkáte v létě skoro všude. Klukům z Livě Bandu to stejně nestačí Prago Union potkáte v létě skoro všude. Klukům z Livě Bandu to stejně nestačí

prago_unionPrvní oficiální zastávka po letních festivalech se v tomto roce u Prago Union + Livě Band uskutečnila na Votvíráku, který nakonec navštívilo úctyhodných 25 tisíc lidí a na pátečním vystoupení Prago jich pod pódiem bylo kolem šesti tisíc. Krom zmiňovaných se na pódiu objevil i Matěj RuppertMonkey Business, který se spontánně rozhodl doplnit tohle vystoupení o electric boogie, a to konkrétně při songu Kadidát vět.

A proč se o tom zmiňujeme? Protože Prago Union + Livě Band potkáte tohle léto na snad všech velkých hudebních festivalech jako Rock For People, Mighty Sounds, Colours Of Ostrava, Trutnov Open Air. Na Slovensku třeba na Pohodě nebo reggae festivalu Uprising. Byla by škoda, nechat si je v létě ujít.

Livě Band navíc připravil nový projekt, který si říká Champion Sound. Jde o breakovou partu ve složení Radimo (ságo, flétna, MPC), Mrak (kytara), El Boogie Man (bicí), Watcha (basa) a Dudu (perkuse).

Pánové z Champion Sound začínají sympaticky poskromnu a tak jejich velká premiéra proběhne ve čtvrtek 7.7. v Jedovnici u Brna, v rámci tanečního kempu SDK Europe. Champion Sound se předvede i na finálových breakových battlech na Hip Hop Kempu v sobotu 20.8. ve Festivalparku v Hradci Králové.

Text: TZ, kofo 

zavřít