EXTÁZE MÁ NOVÉ EP A JEDE DO ANGLIE

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Jan P. Muchow a Kateřina Winterová alias ECSTASY OF ST. THERESA připravili se svými spolupracovníky nové EP pod názvem It, které bude v prodeji příští týden. Zanedlouho se kapela vydá na pár koncertů do Londýna.

EXTÁZE MÁ NOVÉ EP A JEDE DO ANGLIE EXTÁZE MÁ NOVÉ EP A JEDE DO ANGLIE

Na novém EP představí skupina ECSTASY OF ST. THERESA pět skladeb. Novinku nazvala prostě It. Nahrávka tentokrát neobsahuje žadné remixy.

Zde je seznam skladeb:
Do Kids Play Synth?
V.R.
Perfect Needle
Happy R (Live from Kolowrat Theatre)
R.V.

Ústředním trackem je píseň V.R., která se pochopitelně objeví i na chystaném podzimním albu. O jeho produkci se spolu s JPM postaral Ondřej Ježek z OTK.

Zajímavý je i výčet dalších spolupracovníků. Nikolaj Arichtev, Evžen Hofmann a Nikos Grigoriadis z Kryštof se podíleli na působivém zpracování predělávky Perfect Needle, v uvodní Do Kids Play Synth? zase hostuje "zpěvačka" Vicki...

Vychází 2. května. Několik dnů po vydání It EP vyrazí ECSTASY OF ST. THERESA opět do Anglie. Na programu má dvě londýnská vystoupení. Nejprve se 12.5. představí v klubu AC30, o den později navštíví v rámci festivalu Pulse londýnskou baštu Cargo. Květnovou koncertní minišňůru kapela ukončí doma v Praze. V Paláci Akropolis zahraje 27.5. na speciální akci Amnesty International. Jedná se o charitativní večer, jehož výtěžek poputuje na činnost Amnesty International zabývající se podporou uprchlíků.



www.eost.cz
zavřít