Tom Cruise jako rocková hvězda? Radí mu sám Jon Bon Jovi!

Vydáno 30.06.2011 | autor: redakce

Rok 2012 se ponese ve znamení 80. let. Tom Cruise totiž ztvární ve filmovém muzikálu rockera Stacee Jaxxe a inspiraci sbírá u samotného zpěváka z Bon Jovi.

Tom Cruise jako rocková hvězda? Radí mu sám Jon Bon Jovi! Tom Cruise jako rocková hvězda? Radí mu sám Jon Bon Jovi!

tom-cruise-rock-of-agesTom Cruise jako rocker? Zní to jako další díl Mission Impossible, ale slavný herec bude hlavní tváří amerického muzikálu situovaného do 80. let. Snímek se bude jmenovat Rock of Ages a ujal se ho režisér Adam Shankmam, který je podepsaný pod muzikály jako Hairspray nebo Shankman.

Rock of Ages je příběh potetovaného rockera jménem Stacee Jaxx. Ve filmu zazní songy od Journey, Styx nebo Bon Jovi. A právě zpěvák posledně jmenované kapely se stal „konzultantem" Toma Cruise.

Šli jsme spolu ven a hodně ho zajímalo, „jak to vlastně dělám"," prozradil Jon Bon Jovi. „Klídek, jsi přece Tom Cruise, naučíš se jak pořádně zpívat, nedělej si s tím hlavu," dodal. Cruise bude totiž ve filmu zpívat např. Wanted Dead or Alive od Bon Jovi.

Rock of Ages vznikl jako divadelní muzikál, premiéru si odbyl v roce 2006 v Los Angeles.

Film se v českých kinech objeví v červnu příštího roku a ve vedlejších rolích se představí Russell Brand, Mary J. Blige, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, Bryan Cranston a Alec Baldwin.



mp
 


tom_top
zavřít