Marilyn Manson a hvězda Transformers točí dokument

Vydáno 03.07.2011 | autor: redakce

Manson umí šokovat. Vybral si totiž mladého hollywoodského herce Shia LaBeoufa, aby o něm natočil dokument.

Marilyn Manson a hvězda Transformers točí dokument Marilyn Manson a hvězda Transformers točí dokument

marilyn manson_topShia LaBeouf (Já, robot, Disturbia, Wall Street: Peníze nikdy nespí) je teď v jednom kole. Do kin totiž dorazilo pokračování Transformers, kde ztvárnil již potřetí hlavní roli.

V jedné talkshow se kromě debaty o filmu stočila řeč na spolupráci s Marilynem Mansonem. Zpěvák připravuje nové album a dal si s hercem dostaveníčko ve svém bytě. „Je to fakt roztomilej chlápek," řekl Shia. „Žije v Hollywoodu nad obchodem s alkoholem v bytě, ve kterém není žádné světlo."

Marilyn Manson prý herce přivítal více než stylově – v růžovém kimonu. Shia LaBeouf musel použít svůj mobilní telefon, aby v té tmě vůbec našel místo, kam si sednout.

„Tak jako Beatles byli větší než Ježíš, Marilyn Manson je víc než Satan," tvrdí o sobě Manson. Přečtěte si jeho kontroverzní životní příběh. 

Shia má za sebou videoklipy pro Kida Cudiho (Marijuana) a rappera Cage. Manson mu učinil nabídku, která se neodmítá – natočit dokument o přípravě jeho osmé studiovky. Ta má vyjít ještě letos a půjde o nástupce dva roky staré The High End of Low



mp


marilyn manson_top

 

zavřít