Rytmus: na SuperStar jsem vydělal přes dva miliony korun

Vydáno 04.07.2011 | autor: redakce

Rytmus dokončuje svoji třetí sólovku, vyjít by měla v září. Slovenský rapper se rovněž rozpovídal o nedávno skončené Česko-Slovenské SuperStar, kde zasedl poprvé v porotě.

Rytmus: na SuperStar jsem vydělal přes dva miliony korun Rytmus: na SuperStar jsem vydělal přes dva miliony korun

rytmus_zubRytmus v rozhovoru pro Mafia Records (spolupracovali spolu na turné) prozradil, že jako porotce druhé řady Česko-Slovenské SuperStar si vydělal téměř 100 000 eur (cca 2 400 000 Kč). „Dívám se na to tak, že jsem vydělal necelých 100 000 eur a udělal si ještě větší jméno v Čechách. Ke karaoke zpěvákům se nebudu už vyjadřovat," prozradil.

Řeč došla i na připravovanou desku, která měla původně vyjít na jaře, nakonec se ale postupně odkládala a dokonce se zrušil i její červnový křest v Praze.

Koncert byl naplánovaný na 23. června do pražského SaSaZu, kvůli vytíženosti spojené s přípravami alba bylo vystoupení zrušeno.

Na otázku, kdy předpokládá vydání nové desky Fenomén, Rytmus odpověděl: „September možno".

Rapper zatím nechce nic konkrétního prozrazovat. Už dříve naznačil, že chce využít momentu překvapení. „Zatím tu každý (moje) album zajebalo výprask. Vím, jak to chodí, a znám mentalitu lidí. Vím, co chtějí."

Dodejme, že poslední sólovku vydal Rytmus v roce 2009, a to pod názvem Král.



mp


rytmus_top2
zavřít