MIG 21 NA FESTIVALU V BAVORSKU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Paradise Lost, německé kapely, ale také MIG 21 a českobudějovické Pampalini Funky Jam můžete vidět na festivalu Pfingst Open-Air, který se koná 13.-15. května v bavorském městečku Hauzenberg u Pasova.

MIG 21 NA FESTIVALU V BAVORSKU MIG 21 NA FESTIVALU V BAVORSKU

MIG 21 na festivalu v Německu

Ve dnech 13.-15. května se uprostřed krásné přírody bavorského lesa, v německém městečku Hauzenberg u Pasova (Passau), koná hudební festival Pfingst Open-Air. Jeho pořadatelé, studenti místní univerzity, se pokusí o překročení nejen hudebních hranic vystoupením kapel, zpěváků a divadelních skupin ze sousedního Rakouska a České republiky. Letošní 24. ročník festivalu slibuje tradičně kromě muziky také bohatý doprovodný kulturní program (divadlo na chůdách, soutěžní promítání krátkých filmů, workshopy, tradiční bavorské posezení u piva s živou muzikou a další).



Hvězdami Open-Air jeviště budou letos Paradise Lost z Británie, Virginia Jetzt! a Kinderzimmer productions z Německa. Z Čech přijedou kultovní MIG 21 a českobudějovičtí Pampalini Funky Jam. Protože se prý pořadatelé těší zvláště na české publikum, snížili pro něj vstupné z 29 Euro na pouhých 150 Kč (při předložení českého cestovního pasu). V této částce jsou zahrnuty kromě účasti na všech vystoupeních v rámci festivalu i tři dny stanování.

Více informací v češtině, němčině a angličtině na www.pfingstopenair.de
zavřít