The Kooks vydají v září třetí desku Junk Of The Heart

Vydáno 16.07.2011 | autor: redakce

The Kooks vydají v září svoje třetí album, které stejně jako předchozí dvě produkoval Tony Hoffer, známý svou spoluprací například s Beckem, Air či Belle & Sebastian. Desku Junk Of The Heart už nyní reprezentuje stejnojmenný pilotní singl, který v současné době můžete slýchat i v éteru českých rádií.

The Kooks vydají v září třetí desku Junk Of The Heart The Kooks vydají v září třetí desku Junk Of The Heart

the_kooksPo prázdninách se s novými deskami roztrhne pytel a ani The Kooks nezůstanou pozadu. Dvanáctého září vydají novinku Junk Of The Heart kterou produkoval Tony Hoffer (např. Beck, Air, Belle & Sebastian). Jak prozradil frontman Luke Pritchard, na desku se vešlo celkem dvanáct písní.

Venku už je první singl. Titulní skladba Junk Of The Heart (Happy) je veselá a hravá, parádně se hodí k létu někde u vody. A podobně laďěných písní bude na albu víc. “Budou to svižnější, rychlejší věci, které dávají dohromady určitý celek. Jsme albová kapela a rádi bychom, aby se tahle deska dobře poslouchala od začátku do konce a fungovala jako nějaký výlet, na který s námi lidé vyrazí,“ nechal se slyšet Pritchard.


Text: TZ, kofo 

zavřít