Amy Winehouse zemřela, byla nalezena ve svém domě

Vydáno 23.07.2011 | autor: redakce

Sedmadvacetiletá britská zpěvačka Amy Winehouse byla dnes nalezena mrtvá ve svém domě v Londýně. Podle dostupných informací zatím není známa příčina její smrti.

Amy Winehouse zemřela, byla nalezena ve svém domě Amy Winehouse zemřela, byla nalezena ve svém domě


amy-winehouse-u06Informaci však již potvrdila policie. Ta byla přivolána ve čtyři odpoledne do domu Camdenu, kde našla bezvládné tělo. "Po příjezdu bylo nalezeno tělo sedmadvacetileté ženy, která byla na místě prohlášena za mrtvou," uvedla londýnská policie v prohlášení pro televizi Sky, která s informací přišla první.

Přestože se zatím neví důvod její smrti, spekuluje se o předávkování drogami, se kterými se zpěvačka v minulosti neustále potýkala. Po skutečném důvodu však policie stále pátrá.

Amy Winehouse musela minulý měsíc zrušit celosvětové turné poté, co nezvládla vystoupení v Srbsku a zhroutila se. Videa ze nepodařeného koncertu obletěla celý svět. Nebylo to poprvé, kdy zpěvačka byla nucena odejít z pódia, její drogové aféry ji proslavily stejně jako její hudební kariéra.

Zpěvačka má na svém kontě pět cen Grammy, které získala za své přelomové album Back To Black z roku 2006. Z této desky pochází takí její hit Rehab, kde zpívá o problémech s drogami, které ji provázely až do konce života.



text: map, foto: archiv 
zavřít