Iron Maiden vydají knihu raritních fotografií z posledních dvou turné

Vydáno 24.07.2011 | autor: redakce

Iron Maiden vydají knihu On Board Flight 666. Ta bude obsahovat snímky pořízené dvorním fotografem kapely. Fotky mapují období od prvního vzletu kapelního letadla Boeing 757, přes Somewhere Back In Time Tour, až k The Final Frontier World Tour. Tedy časové období od roku 2008 až 2011. Kniha by v Evropě měla vyjít v říjnu.

Iron Maiden vydají knihu raritních fotografií z posledních dvou turné Iron Maiden vydají knihu raritních fotografií z posledních dvou turné

iron maiden23Oficiální fotografický dokument o Iron Maiden, který vyjde v knižní podobě pod názvem On Board Flight 666, pořídil fotograf John McMurtrie. Předmluvu ke knize napsal frontman kapely Bruce Dickinson. Ten je zároveň kapitánem řídícím letadlo kapely Ed Force One.

Letadlem s nimi cestoval zmiňovaný fotograf napříč pěti kontinenty, které v rámci Somewhere Back In Time Tour v roce 2008 a a The Final Frontier World Tour probíhajícího v letech 2010 a 2011, navštívili.

Kniha nenabídne pouze koncertní fotky, fanoušci se mohou těšit na unikátní snímky pořízené při prvním vzletu Ed Force One, stejně tak odhalí i život na palubě letadla.

Kniha by měla v Evropě vyjít 20. října, objednat si ji můžete již teď. Bližší informace naleznete na oficiálních stránkách kapely.

Text: kofo 
zavřít