Tři sestry chystají 2DVD a 3CD s kompletním záznamem koncertu

Vydáno 29.07.2011 | autor: redakce

Tři sestry chystají pro své fanoušky na podzim hned několik dárků. Sotva si stihnou odpočinout z náročného festivalového léta, vydají koncertní 2DVD a by toho nebylo málo, tak také 3CD.

Tři sestry chystají 2DVD a 3CD s kompletním záznamem koncertu Tři sestry chystají 2DVD a 3CD s kompletním záznamem koncertu

ti sestry 08 by tibi 1
Chuťové buňky všech fanoušků Tří sester a spol. budou uspokojeny na konci září. Česká televize v rámci cyklu ČT Live odvysílá velkolepý koncert Tří sester, který pořídila na konci loňského roku v pražské Tesla aréně. Zároveň vyjde kompletní záznam koncertu na 2DVD a na 3CD (extra i dohromady jako 5ti komplet) pod názvem Tři sestry 25 let 50 písní. Že (šlo a ) jde o událost mimořádnou, svědčí nejen nabitý program, ale taktéž provedení známých songů s orchestrem Hudebního divadla Karlín.

Po nedávných Barvách léta v Poděbradech si kapela dává menší oraz, ale od poloviny srpna bude zpět na pódiu: čeká ji tradiční Keltská noc v Harrachově (13.8.) a slánský Rock na Valníku (25.8.) a mezitím až do podzimu spoustu štací v rámci Tři sestry tour 2011.

zdroj: TZ, foto: archiv 
zavřít