Čechomor se chystají na letní turné, pomůže jim i Věra Martinová

Vydáno 03.08.2011 | autor: redakce

Čechomor vyjedou za dva týdny na letní turné po českých městech. Na koncertech je doprovodí Věra Martinová a Gerry Leonard.

Čechomor se chystají na letní turné, pomůže jim i Věra Martinová Čechomor se chystají na letní turné, pomůže jim i Věra Martinová

cechomor_misteckoLetní Koopertiva Tour 2011 se odehraje na šesti místech České republiky převážně pod otevřeným nebem. Například v Praze koncert proběhne na břehu řeky Vltavy a pod siluetou Vyšehradu ve Žlutých lázních. Hlavním hostem bude zahraniční producent alba Místečko, Gerry Leonard, který na všech koncertech zahraje na kytaru.

Přečtěte si recenzi alba Místečko.

"Neméně zajímavé bude spojení tří zpěvaček a jejich speciálně připraveného repertoáru, který na turné uslyšíte: Věry Martinové, Pavlíny Jíšové a Adély Lounkové; nebo vystoupení Oldy Veselého a €-bandu," vyjmenovává další hosty Karel Holas.

Olda Veselý - ex člen skupiny Blue Effect, hrál v brněnské skupině Synkopy 61, v posledních osmi letech vystupuje s vlastním hudebním tělesem €-band, v srpnu mu vychází deska s názvem Restart. "Spojení naší muziky s Oldovým rockovým hlasem bude velmi zajímavé, zdůrazní naše nové hudební nasměrování představené na desce Místečko," těší se František Černý.

Turné začíná 18. 8. ve Strakonicích. Dalšími destinacemi jsou 26. 8. Buchlovice, 28. 8. Litomyšl, 30. 8. Jihlava, 1. 9. Praha a 2. 9. Rožnov pod Radhoštěm.



zdroj: tz, mp
zavřít