Bejbypankový festival Kefír se pro letos ruší, uskuteční se až za rok

Vydáno 05.08.2011 | autor: redakce

Bebjbypankový festival Kefír, který se měl uskutečnit v druhé polovině srpna, bohužel nebude. Hlavním důvodem jsou složitá procesní řízení, zkomplikovaná vstupem občanské iniciativy brojící na poslední chvíli proti konání Kefíru v zámeckém parku v Lysé nad Labem. Vstupné bude vráceno v plné výši. Festival především pro děti by se měl uskutečnit za rok.

Bejbypankový festival Kefír se pro letos ruší, uskuteční se až za rok Bejbypankový festival Kefír se pro letos ruší, uskuteční se až za rok

kasparek
Navzdory vysokým předprodejům i kompletnímu produkčnímu zajištění bylo včera rozhodnuto o odložení prvního ročníku rodinného, bejbypankového festivalu Kefír až na rok 2012. Kefír se měl původně odehrát ve dnech od 19. do 21. srpna.

Důvodem jsou nečekaně složitá procesní řízení, zkomplikovaná především vstupem občanské iniciativy brojící na poslední chvíli proti konání Kefíru v zámeckém parku v Lysé nad Labem. Zámecký areál je totiž kulturní památkou a náročný proces získání všech povolení pro konání festivalu byl zpomalen místním sdružením, které k akci nalézalo stále další a další připomínky.

Všichni, kteří si doposud zakoupili vstupenky v předprodejních sítích a hlavně přes Tickets For People, dostanou peníze v plné výši zpět. Navíc mají možnost využít slevy při nákupu vstupenek na Kefír 2012.

Text: TZ, kofo
zavřít