Justice konečně přestali napínat, deska Audio, Video, Disco vyjde v říjnu

Vydáno 10.08.2011 | autor: redakce

Francouzská elektro dvojice Justice vypustila 28. března do světa singl Civilization jako předzvěst nového alba. Až teď dali vědět, kdy novinka s názvem Audio, Video, Disco vyjde. Stane se tak 25. října a obsahovat bude 12 tracků.

Justice konečně přestali napínat, deska Audio, Video, Disco vyjde v říjnu Justice konečně přestali napínat, deska Audio, Video, Disco vyjde v říjnu

justiceNové album Justice se bude jmenovat Audio, Video, Disco a mělo by vyjít 25. října. Půjde o jejich druhou desku, první Cross vyšla v roce 2007. Už jsou také známá jména hostů, kteří se na desce objeví. Budou jimi Ali Love, jehož hlas najdete hned na prvním singlu Civilization, který už je pár měsíců venku. Dalšími jsou zpěvák Diamond Nights Morgan Phalen a Vincenzi Vendetta, který patří do kapely Midnight Juggernautus.

Singl Civilization Justice propůjčili reklamě značky Adidas, kde se objevila například Katy Perry nebo hvězda fotbalového týmu FC Barcelona Lionel Messi.

Přestože je singl venku už od března, deska vyjde až 25. října. Justice se ospravedlňují s tím, že „nejsme tak dobří muzikanti“. Album vzniká ve studiu Justice, tedy dvojice Gaspard Augé a Xavier de Rosnay.

Výčet songů na Audio, Video, Disco: Civilization, Ohio, Canon (Primo), Canon, On'n'on, Brianvision, Parade, Newlands, Helix, Audio, Video, Disco.
 
Text: kofo 

zavřít