Green Day chystají nové album, skladby testují na koncertech

Vydáno 15.08.2011 | autor: redakce

Nástupce dva roky staré desky 21st Century Breakdown získává konkrétní obrysy, Green Day na koncertě v Kalifornii zahráli rovnou 15 nových skladeb.

Green Day chystají nové album, skladby testují na koncertech Green Day chystají nové album, skladby testují na koncertech

billie joe armstrong_topGreen Day pocházejí z Kalifornie, takže představení songů z připravované desky bylo trochu symbolické. Kromě patnácti novinek dala kapela k dobru ještě cover Goodbye To Romance od Ozzyho Osbournea.

Skladby jako Nuclear Family, 8th Avenue Seranade nebo Carpe Diem byly podle slov skupiny pouhým testem a Green Day zajímalo, jak na ně publikum bude reagovat.

Jak řekl Billie Joe Armstrong fanouškům, trio je právě ve studiu, a je velmi pravděpodobné – vzhledem k tomu, že si Green Day troufli zahrát takovou dávku nových songů –, že nahrávání deváté studiovky je ve velmi pokročilé fázi.

Green Day vydali svoje poslední album v roce 2009 pod názvem 21st Century Breakdown. Billie Joe Armstrong nedávno potvrdil, že v připravovaném filmu American Idiot bude hrát hlavní roli. Film produkuje Tom Hanks



mp
green_day_12_top
zavřít