November 2nd: na zářijovém turné jim pomůže kytarista Norah Jones

Vydáno 22.08.2011 | autor: PR

November 2nd vyrážejí na turné a chystají i křest nové desky Night Walk with Me, na níž spolupracovali se Suzanne Vega.

November 2nd: na zářijovém turné jim pomůže kytarista Norah Jones November 2nd: na zářijovém turné jim pomůže kytarista Norah Jones

november_2011Právě spojení české skupiny s Vegou bude pokračovat i na turné. K November 2nd se totiž připojí její dvorní bubeník Doug Yowell, který hraje také s Seanem Lennonem nebo Norah Jones. Kromě něj řady November 2nd v září rozšíří další Američan, kytarista Steve Walsh (Norah Jones, Erasure), jenž novinku produkoval.

V rámci turné kapela nové album zároveň pokřtí. Poprvé 7. září, v pražské Malostranské besedě a o den později pak v divadle Stará Střelnice v Hranicích. Na obou místech vystoupí jako speciální host frontman Cirkus Praha Brad Stratton se svým novým projektem.

Recenzi Night Walk with Me od November 2nd si přečtěte zde.

Už se nemůže dočkat, až s kapelou vyrazíme na cesty. Kvůli turné jsme nazkoušeli všechny písničky z nové desky, které nás moc baví hrát, a přidali jsme k nim skladby, které jsme s kapelou už nějakou dobu neměli v koncertním playlistu. Samozřejmě, že kromě toho zazní i písně, které lidé chtějí na našich koncertech slyšet, jako třeba Tomcat Blues, Cut Up nebo Run," popisuje zpěvačka November 2nd Saša Langošová.

Plán turné:
7.9. Praha - Malostranská beseda (křest alba)
8.9. Hranice - Divadlo Stará střelnice (křest alba)
9.9. Ostrava - Parník
10.9. Přerov - Výstaviště
10.9. Štětí - Husovo náměstí
14.9. Písek - Divadelní kavárna
15.9. Pozlovice - Ogar
16.9. Uherský Brod - Kino Máj
17.9. Mělník – Náměstí Karla IV. 



zdroj: TZ, mp
zavřít